Vsebina vaše košarice

ISKANJE PO TRGOVINI:

Elektronska obvestila

Novice

Sreda, 14. september 2022

ODPRODAJA-ZNIŽANI PISARNIŠKI STOLI

Zaradi opustitve programa veliko znižanje
pisalniških stolov.

Več

Kje nas najdete

INFORMACIJE GSM:031-651-401
SEDEŽ PODJETJA:Vegova 13,1236,Trzin
SKLADIŠČE:
Ljubljanska cesta 43a,Kamnik

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB1), s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

Spletno trgovino upravlja podjetje Internetna prodaja HYLE d.o.o. v nadaljevanju ponudnik.

Ob registraciji v sistem spletne trgovine, obiskovalec pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte, ter geslo. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnešenimi podatki. Po registraciji obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa.

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine Avtoelektronik, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

Dostopnost informacij
Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:
1.identiteto podjetja (ime in sedež podjetja)
2.kontaktne naslove, ki omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon)
3.bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami)
4.dostopnost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletni strani naj bi bil dostopen v razumljivem roku)
5.pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave)
6.vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano ali že vsebujejo davke in stroške prevoza. Vse cene so izražene v EUR(Evrih).
7.način plačila in dostave
8.časovno veljavnost ponudbe
9.pojasnjen mora biti postopek ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci

Načini plačila
V spletni trgovini pohištvo.moja-kosarice.si , ponudnik omogoča naslednje načine plačila:
- po povzetju(Pošta Slovenije) 
- po predračunu z nakazilom na transakcijski račun ponudnika.

Cene
Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.

Postopek nakupa
1.Registracija novega uporabnika
Pri prvem nakupu sistem opozori na registracijo novega uporabnika. Registracija je obvezna. Pri registraciji je potrebno vpisati vse željene podatke. Pri vsakem nadaljnem nakupu se za prijavo v sistem uporabi le še e-mail naslov in geslo, ki ga uporabnik vnese pri registraciji.
2.Nakup izdelka
Uporabnika bo skozi celoten nakup vodil sistem. Zahtevana polja je potrebno izpolniti, v nasprotnem primeru nakup ni možen. Ko uporabnik zaključi z nakupom, bo o vsebini nakupa obveščen po elektronski pošti.
3.Blago odposlano
Ponudnik v obljubljenem roku blago zapakira, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca (z navedbo naslova in datuma oddaje).

Plačilo

Po povzetju - če ste se odločili za dostavo s pošto, lahko izberete način plačila po povzetju. Stroški pošiljanja bodo obračunani na koncu nakupa.
Stroški se obračunajo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije. Za vplačilo odkupnine preko plačilnega naloga BN02 znaša provizija:
    0,96 EUR za vrednost odkupnine do 96,00 EUR
    1 % od vrednosti za vrednost odk. nad 96,00 do 501,00 EUR
    5,01 EUR za vrednost odk. nad 501,01 EUR.

Provizija je oproščena plačila DDV. Poštnino in ceno za odkupnino plača prejemnik pošiljk, ki je tudi plačnik provizije za vplačilo odkupnine.
Provizijo plačate v vsakem primeru, ne glede na to da je poštnina brezplačna. Proviziji, ki jo plačate pošti Slovenije se lahko izognete le s plačilom po predračunu(bančno nakazilo).
Kupec, ki je naročil izdelek in le tega ni prevzel, je obvezen vsa nadaljna naročila naročati po predračunu in pokriti stroške pošiljanja, ki so nastali zaradi njegovega naročila, katerega ni prevzel. V nasprotnem primeru bodo vsa njegova nadaljna naročila stornirana.

Plačilo po predračunu
Na podlagi izbire plačila izdelkov po predračunu Vam po elektronski pošti pošljemo predračun. Predračun poravnate bodisi preko spletne banke ali osebno na katerikoli banki ali pošti v Sloveniji. Ob prejemu obvestila o plačilu predračuna (bodisi s strani kupca, bodisi s strani banke) Vam izdelek pošljemo na Vaš naslov. Pomembno: S plačilom po predračunu se izognete plačilu provizije pošti, navedenem v prejšnjem poglavju.

Garancija

Artikli imajo omejeno eno leto garancije.Garancijski listi so priloženi v paketu z montažnim listom. V slednjem primeru lahko kupec kontaktira ponudnika, ki bo zagotovil ažurno informacijo.


Dostava
Ponudnik mora blago oziroma storitev dostaviti v dogovorjenem času.

Komunikacija
Z uporabnikom sme ponudnik stopiti v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu prvi izrecno ne nasprotuje.

Odveza odgovornosti
Ponudnik se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti artiklov, njihova dobavljivost in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega artikla.

Pritožbe in spori
Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik mora postaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Postopek za oddajo pritožb mora biti na voljo na spletnih straneh, enostaven za uporabo in zaupen. Ponudnik mora v petih delovnih dneh potrditi, da je prejel pritožbo, sporočiti kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščati o poteku postopka. Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato se ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.


Izdelki v akciji

PISARNIŠKI STOL HY-8050-rdeč

STOL HY-8070 RDEČ  je moderen pisarniški stol oblazinjen v črno unetno usnje in rdeče  blago .Je  udoben in dobro nastavljiv delovni stol.
Z obl...

Popust: -33,00%
Spletna cena: 95,64 €

PISARNIŠKI STOL HY-8060-ZELEN

STOL HY-8060 -ZELEN je moderen pisarniški stol oblazinjen v črno unetno usnje in rdeče  blago .Je  udoben in dobro nastavljiv delovni stol.
Z ob...

Popust: -33,00%
Spletna cena: 95,64 €

PISARNIŠKI STOL K-8332B ČRN

STOL K-8332B je oblazinjen  TEKSTILNO USNJE ČRNE BARVE.Je eden naših najprodajnejših stolov.
Odlikuje ga ergonomska linija bogato oblazinjenja. in ...

Popust: -25,00%
Spletna cena: 144,57 €

Spletno trgovino poganja - Moja Košarica